Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok parlak ışık görmek

Rüyada çok parlak ışık görmek

Rüyada çok parlak ışık görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada çok parlak ışık gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini geliştirmek ya da öncelikli bir hedefe ulaşmak için belli adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz parlak ışık görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına tabir olunur.

Rüyada çok parlak bir ışık görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulur.

Rüyada parlak ışıklar görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çok parlak ışık görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada parlak ışık görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada parlak gümüş görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments