Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan ışık görmek

Rüyada uçan ışık görmek

Rüyada uçan ışık görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada uçan ışık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada uçan ışık görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan ışık görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, amacına ulaşabileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı ışıkta durmak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışığı yakmak çok büyük mutluluklar tadacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışığı görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada aydınlık ışık görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments