Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıdan ışık görmek

Rüyada kapıdan ışık görmek

Rüyada kapıdan ışık görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıdan ışık gördüyseniz:

  • Her an hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kapıdan ışık görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada ışıklı kapı görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine inanılır.

Rüyada beyaz ışıklı kapı görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işarettir.

Rüyada kapıda ışık görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ışık görmek borçların ve dertlerin biteceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada parlak ışık görmek sonunda mutlu olacağına, işlerin bozulacağına, şansın açılacağına tabir olunur.

Rüyada pembe ışık görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, zor durumların biteceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük ışıklar görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, adının yayılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments