Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı ve pencere görmek

Rüyada kapı ve pencere görmek

Rüyada kapı ve pencere görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işarettir.

Rüyada kapı ve pencere gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik sürüyor.

Rüyada kapı pencere silmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı pencere görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Rüyada açık kapı pencere görmek büyük zorluklar geçireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı pencere kapamak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı ve pencere görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kapı pencere kırmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapısız penceresiz ev görmek rahat bir hayat sağlayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kapı pencere kilitlemek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments