Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kapıyı kapatmak

Rüyada açık kapıyı kapatmak

Rüyada açık kapıyı kapatmak bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık kapıyı kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada açık kapıyı kapatmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada açık kapı kapatmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada açık pencere kapatmak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, umutlanacağına delalet eder.

Rüyada açık pencereleri kapatmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Rüyada kabri açık görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada açık pencereyi kapatmak para biriktirebileceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada açık renk kapı görmek kederden ve stresten kurtulacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz açık kapı görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments