Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kapattığını görmek

Rüyada kapı kapattığını görmek

Rüyada kapı kapattığını görmek sağlığından olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kapattığını gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz.

Rüyada balkon kapısı kapatmak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada açık kapıyı kapatmak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada kapı kapatıp açmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, muradınıza ereceğinize alamet eder.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine inanılır.

Rüyada kapı kapattığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada ev kapısını kapatamamak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, neşenin yerine geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapı kapatmak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments