Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapı kapatmaya çalışmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kişisel kavgaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kapıları kapatmaya çalışmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kabeyi görmeye çalışmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, ruhani önderlik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, işlerini toparlayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kabeye gitmeye çalışmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Rüyada kapıdan girmeye çalışmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine alamet eder.

Rüyada kapı kilitlemeye çalışmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments