Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının eşiğini görmek

Rüyada kapının eşiğini görmek

Rüyada kapının eşiğini görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yaşamının da düzene gireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının eşiğini gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri takdir görmenizi sağlayabilir.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek yokluk içine gireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kurulu düzenin bozulacağına delalettir.

Rüyada kapı eşiği görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kapı eşiğini silmek yeni başlangıçlar yapacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine yorulur.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments