Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşikliği görmek

Rüyada kapı eşikliği görmek

Rüyada kapı eşikliği görmek her zaman hak ettiğini alacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sorunlarının son bulacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kapı eşikliği gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada kapı eşiği görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, mal edineceğine rivayet eder.

Rüyada kapı eşiğinde uyumak yanlış kararlar vereceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, işsiz ise işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği silmek çok zarar göreceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Rüyada kapı eşikliği görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının eşiğini görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments