Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük temizlemek

Rüyada gözlük temizlemek

Rüyada gözlük temizlemek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yeni bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlük temizlemek gördüyseniz:

  • Pesimist olmanın veya olumsuz düşünmenin mevcut duruma hiçbir katkısı olmayacağı düşünülürse, olayların eksilerini değil, artılarını düşünmenin sizin için daha hayırlı sonuçlar doğurabileceğini görebilirsiniz.

Rüyada gözlük temizlemek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlüklü bebek görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık gözlük görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlük takmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada gözlük kılıfı görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, bunu şeref sayacağına yorulur.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, ticarette ilerleyeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments