Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük sapı görmek

Rüyada gözlük sapı görmek

Rüyada gözlük sapı görmek para sahibi olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada gözlük sapı gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış olabilir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük sapı görmek güven kaybı yaşanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz saplı bıçak görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet eder.

Rüyada çamura saplanmış araba görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hatalarından erken döneceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret eder.

Rüyada karnına bıçak saplanmak hayalkırıklığı yaşayacağına, fakirlikten kurtulmaya, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments