Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Değişiklik veya bazı konularda yapılacak değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulur.

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına işarettir.

Rüyada gözlük taktığını görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, maddi sorumluluklarının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments