Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon dolabı görmek

Rüyada televizyon dolabı görmek

Rüyada televizyon dolabı görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı adımlar atılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, haram mal yiyip içeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalettir.

Rüyada televizyon dolabı gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada televizyon dolabı görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon seyrettiğini görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük televizyon görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada televizyon tamir ettirmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, birlikte kâh ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyonun çalınması görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni televizyon görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, rahatın yerine geleceğine, şifa ve moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyonda ünlü görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet eder.

Rüyada kırık televizyon görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments