Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını televizyonda görmek

Rüyada tanıdığını televizyonda görmek

Rüyada tanıdığını televizyonda görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hem de çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada tanıdığını televizyonda gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada tanıdığını televizyonda görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyona çıktığını görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonda film izlemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla televizyon görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada televizyon görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon kapatmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kocaman televizyon görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments