Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tahta kapı görmek

Rüyada yeşil tahta kapı görmek

Rüyada yeşil tahta kapı görmek başarılarının devamının geleceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, rızkında ve malından olacağına yorulur.

Rüyada yeşil tahta kapı gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil tahta kapı görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, kazancın her daim artacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalettir.

Rüyada tahta kapı görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada mavi tahta kapı görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tahta kapı görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada tahta kapı silmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, depresyona gireceğine inanılır.

Rüyada tahta kapı kilitlemek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta kapı taşımak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada tahta kapıyı kırmak onlara sanat öğreteceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, belalı insanlara denk geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments