Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kapalı görmek

Rüyada kapıyı kapalı görmek

Rüyada kapıyı kapalı görmek zorluklarla boğuşulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı kapalı gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Rüyada kapalı kapıyı açmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine yorulur.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kapıyı kapalı görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı kapı görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı spor salonu görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı kadınlar görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı bir yere girmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments