Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı kapıyı açmak

Rüyada kapalı kapıyı açmak

Rüyada kapalı kapıyı açmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Paylaşmanın olumlu sonuçlarını görebilirsiniz.

Rüyada kapalı kapıyı açmak kazancı arttıracağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı pencere açmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, düşmanından kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada kapalı yolu açmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına işarettir.

Rüyada kapalı mezarı açmak gayretlerinin ödüllendirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada kapalı kapı görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Rüyada kapıyı kapalı görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments