Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, alim ve bilge insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı kapının açıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi kötü bir duruma düşürmemek veya imajınıza zarar vermemek için gayret göstermeniz gerekiyor.

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada kapalıyken açıldığını görmek rızkından ve gelirinden olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet eder.

Rüyada kapalı birinin açıldığını görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kapalı kadının açıldığını görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı birini açılmış görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, planların boşa gideceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada kapının açılmasını görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada kapı açılmasını görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına yorulur.

Rüyada açılmayan kapı görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments