Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı kapı görmek

Rüyada kapalı kapı görmek

Rüyada kapalı kapı görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, güzel günler için çalışılacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kapı gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Rüyada kapalı kapıyı açmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, şansın kapanacağına delalettir.

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada kapıyı kapalı görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kapı görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı olmak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette kapalı kalmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, günden güne kazancının artacağına, iyi halini yitireceğine alamet eder.

Rüyada kapalı yerde kalmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments