Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kanser görmek

Rüyada kendini kanser görmek

Rüyada kendini kanser görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Rüyada kendini kanser gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada babanın kanser olduğunu görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanserden kurtulmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kanser olarak görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada kanser hücresi görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, parasal krizler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını kanser görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada eşini kanser görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Rüyada birini kanser olduğunu görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments