Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin üstünde melek görmek

Rüyada kabenin üstünde melek görmek

Rüyada kabenin üstünde melek görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabenin üstünde melek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ekmeğinin azalmayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabede melek görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada at üstünde melek görmek hep dua edeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde uçmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada kabenin üstünde oturmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, güzellik ve hayır geleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada kabenin üstünde olmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde kabe görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada kabenin üstünü görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments