Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melekle uçmak

Rüyada melekle uçmak

Rüyada melekle uçmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada melekle uçmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Rüyada melek olup uçmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada melek gibi uçmak günlerini bunun için harcayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada melekle uçmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işarettir.

Rüyada melek bebek görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada meleği insan suretinde görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına delalettir.

Rüyada melek ve şeytan görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, haberler alacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada melek gölgesi görmek rahat bir nefes alınacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments