Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı kadın görmek

Rüyada kanatlı kadın görmek

Rüyada kanatlı kadın görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı kadın gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada kanatlı kadın görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek elinin dara düşmeyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bileğin kanadığını görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yeni projelere atılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada kanatlı hayvanları görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı siyah at görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı at görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Rüyada burnumun kanadığını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments