Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı hayvanları görmek

Rüyada kanatlı hayvanları görmek

Rüyada kanatlı hayvanları görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı hayvanları gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklarınızı, bir iş birliğini ya da başka bir düzenlemeyi ilgilendiren konularda veya parasal bir mevzuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kanatlı hayvan görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, hayırlı işlere imza atacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı hayvanları görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnumun kanadığını görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına inanılır.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı yemek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtının kanadığını görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada kanatlı elbise giymek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ailesinin de büyük olacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments