Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanat takıp uçmak

Rüyada kanat takıp uçmak

Rüyada kanat takıp uçmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, kötü kişilere yakın olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanat takıp uçmak gördüyseniz:

  • Paylaşılması gereken değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada kanat takıp uçmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, dertlerin başlayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işarettir.

Rüyada kanatla uçmak talihin yüzlerine güleceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanatlarıyla uçmak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı atla uçmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kanatlı uçmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanat çırpıp uçmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments