Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı uçmak

Rüyada kanatlı uçmak

Rüyada kanatlı uçmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sıkıntılarını aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı uçmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Rüyada kanat takıp uçmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına alamet eder.

Rüyada kanatlarıyla uçmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatla uçmak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, konforunun yerinde olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulur.

Rüyada kanatlanarak uçmak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlanıp uçmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kanatlı atla uçmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada uçak kanadında uçmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kanat çırpıp uçmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, kazançlı bir adım atılacağına, borcunun çok olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments