Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın kanadında uçmak

Rüyada uçağın kanadında uçmak

Rüyada uçağın kanadında uçmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, haksızlık edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada uçak kanadında uçmak kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, büyük işlere girileceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına işarettir.

Rüyada kanatlarıyla uçmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanat çırparak uçmak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulur.

Rüyada kanatlı atla uçmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada kanat takıp uçmak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, maaşının artacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlarla uçmak yapılan çalışmaların heba olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı uçmak dertlerin başlayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments