Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanat çırpıp uçmak

Rüyada kanat çırpıp uçmak

Rüyada kanat çırpıp uçmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, acı veren kazalara, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kanat çırpıp uçmak gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Rüyada kanat çırpıp uçmak hayırla yad etmeye, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada çalı çırpı yakmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çırpı görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada çırpı toplamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlanarak uçmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalettir.

Rüyada uçak kanadında uçmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanatlarıyla uçmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, küslükleri bitireceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments