Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlarıyla uçmak

Rüyada kanatlarıyla uçmak

Rüyada kanatlarıyla uçmak hasret çekenlerin kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, işindeki verimin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlarıyla uçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kanat çırpıp uçmak büyük paralar kazanılacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, düşmanlarını kaybetmeye yorulur.

Rüyada kanat çırparak uçmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlanarak uçmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçak kanadında uçmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet eder.

Rüyada kanatlarıyla uçmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada kanat takıp uçmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet eder.

Rüyada uçağın kanadında uçmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet eder.

Rüyada kanatlarla uçmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments