Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatla uçmak

Rüyada kanatla uçmak

Rüyada kanatla uçmak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kanatla uçmak gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada kanat çırpıp uçmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada kanatlanıp uçmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlarla uçmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada kanatlarıyla uçmak ele geçen paranın daha da artacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine inanılır.

Rüyada uçak kanadında uçmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine tabir olunur.

Rüyada kanat takıp uçmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı uçmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatla uçmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, doyasıya sefasını süreceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments