Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan kanal görmek

Rüyada akan kanal görmek

Rüyada akan kanal görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına işaret eder.

Rüyada akan kanal gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada akan kanal görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kanaldan akan su görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kanalında boğulmak geçim sıkıntısının olmayacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş su kanalı görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Rüyada su kanalına girmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına inanılır.

Rüyada kanala atlamak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalettir.

Rüyada arabayla kanala düşmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine yorulur.

Rüyada kanalda balık görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments