Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanalda yüzmek

Rüyada kanalda yüzmek

Rüyada kanalda yüzmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Rüyada kanalda yüzmek gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Rüyada kanal suyunda yüzmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kanalda yüzmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kanalına girmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, iş öğreneceğine, insanları kandıracağına tabir olunur.

Rüyada su kanalında yürümek çok büyük sorunlar yaşayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalettir.

Rüyada kanala atlamak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada su kanalları görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kanal görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş su kanalı görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kazancının bereketleneceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments