Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanal görmek

Rüyada kanal görmek

Rüyada kanal görmek ortalığın karışacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, maddi çıkmazların biteceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet eder.

Rüyada kanal gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Rüyada kanal açmak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, bereketin eksileceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanalda balık yakalamak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kanala atlamak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, dertlerinden arınacağına, servet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kanalda boğulmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanala girmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, zenginliğinin süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanal temizlemek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulur.

Rüyada su kanalında yürümek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, çok zor günler geçirileceğine, işlerinin artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments