Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanala atlamak

Rüyada kanala atlamak

Rüyada kanala atlamak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, helal rızka sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanala atlamak gördüyseniz:

  • Kafanızı sorunlardan uzaklaştırmanıza yardımı olabilecek yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada kanala atlamak kolay yollardan kazanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kişinin yaşamının değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tv kanalı görmek büyük bir karar verileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada su kanalında boğulmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına delalet eder.

Rüyada kanal görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, parasının her geçen gün artacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine delalettir.

Rüyada kanal eşmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada sulama kanalı görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanal temizlemek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada su kanalında yürümek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments