Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanal yapmak

Rüyada kanal yapmak

Rüyada kanal yapmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, tamamlanmadan kalacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, imkânlarının çoğalacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalet eder.

Rüyada kanal yapmak gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz.

Rüyada kanal yapmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada boş su kanalı görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada su kanalında boğulmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye delalet etmektedir.

Rüyada su kanalında balık görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kanal kazmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kanalına girmek rakiplerin her konuda fark atacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına inanılır.

Rüyada su kanalı kazmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada su kanalında yürümek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments