Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanal temizlemek

Rüyada kanal temizlemek

Rüyada kanal temizlemek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, ondan kazanç elde edeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada kanal temizlemek gördüyseniz:

  • Duygusal manipülasyonlar ya da blöfler söz konusu olabilir.

Rüyada kanal temizlemek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada su kanalı görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanal suyunda yüzmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, masa başı bir işe girileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon kanali görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, diplomalarının artacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş su kanalı görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanaldan akan su görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, mutlu bir insan olunacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu kanal görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanalın taştığını görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, emeğinden hayır göreceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments