Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanalın taştığını görmek

Rüyada kanalın taştığını görmek

Rüyada kanalın taştığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanalın taştığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümler üretmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kanalın taştığını görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kanal açmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet eder.

Rüyada kanal görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada boş su kanalı görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kanalda boğulmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kanalında balık görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, ileri gideceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada su kanalı kazmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, geçim derdinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sulama kanalı görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments