Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanal faresi görmek

Rüyada kanal faresi görmek

Rüyada kanal faresi görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kazancını katbekat arttıracağına işaret eder.

Rüyada kanal faresi gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden bir kişi nedeniyle hesabı ödemeye kalkarsanız, geçmişte temelsiz veya boş konuşan diğerlerini hatırlayın.

Rüyada kanal faresi görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kanala atlamak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanalda yüzmek canını ve malını garanti altına alacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada boş su kanalı görmek söz sahibi olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su dolu kanal görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada akan kanal görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanal kazmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada su kanalı görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments