Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek hayatının yoluna gireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, aksiliklerin yaşanacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sıkıntılara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, namının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin kanadı görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına tabir olunur.

Rüyada kanatsız güvercin görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet eder.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek yeni adımlar atacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments