Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatsız güvercin görmek

Rüyada kanatsız güvercin görmek

Rüyada kanatsız güvercin görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, güllük gülistanlık olacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, kişinin iyi hale geleceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kanatsız güvercin gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kanatsız güvercin görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, güveninin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret eder.

Rüyada güvercin kanadı görmek hayırlı günlerin geleceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına inanılır.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada birinin kulağının kanadığını görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, karın artacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments