Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanadı kırık güvercin görmek

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık güvercin gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin kanadı görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, manevi olarak hasar alınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatsız güvercin görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, işlerinizin bozulacağına işaret eder.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, her istediğini alabileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments