Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, mutluluk ve saadete, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine tabir olunur.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına inanılır.

Rüyada dişinin kanadığını görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dişinin kanadığını görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments