Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek kanatlı güvercin görmek

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek onlara çok bağlı olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, ağız tadına kavuşacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, rahat bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada tek kanatlı güvercin gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, başarıya giden yollarını açacağına işarettir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin kanadı görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, insanlarla uyumunun artacağına delalettir.

Rüyada kanatsız güvercin görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada kanatlı birini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada kanatlı kuzu görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments