Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanadı kırık tavuk görmek

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işarettir.

Rüyada kanadı kırık tavuk gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek sağlığının da yerine geleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kafasını rahatlatacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık melek görmek kafa dağıtacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments