Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanadı kırık serçe görmek

Rüyada kanadı kırık serçe görmek

Rüyada kanadı kırık serçe görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık serçe gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, sorunlarını bitireceğine yorulur.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, güzel günler görüleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek bazı iş birlikleri yapacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments