Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş muhabbet kuşu görmek hatalarını fark edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada erkek muhabbet kuşu görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada mor muhabbet kuşu görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, insanları sakinleştireceğine, kazancın katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu kesmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu hediye etmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments