Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanadı kırık karga görmek

Rüyada kanadı kırık karga görmek

Rüyada kanadı kırık karga görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, borçlanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada kanadı kırık karga gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet eder.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, toparlanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına delalettir.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kötü yönde hareket edeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments