Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanadı kırık kelebek görmek

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık kelebek gördüyseniz:

  • Yardım talebinde bulunmanız durumunda hayal kırıklığı yaşamayabilirsiniz.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına inanılır.

Rüyada kelebek kanadı görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek insanlar tarafından sevileceğine, amaçlarına ulaşmaya, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işaret eder.

Rüyada kanadı kırık melek görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalettir.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments