Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek kanadı görmek

Rüyada kelebek kanadı görmek

Rüyada kelebek kanadı görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, malından ve parasından olacağına, hayırlı bir eşe, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kelebek kanadı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Rüyada kelebek kanadı görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, işinde başarılı olacağına, elindeki işi rayına oturtacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk kelebekler görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, başına türlü işler geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saçında kelebek görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek küpe görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yolunun açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek kurtarmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments