Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan parçaları görmek

Rüyada kan parçaları görmek

Rüyada kan parçaları görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kan parçaları gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Rüyada kan parçaları görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kan parçası düşürmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kan parçası görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada parça et görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret eder.

Rüyada dilinden parça koparmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada karpuzun parçalandığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun parçalandığını görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada beyaz parça görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments